Remontti-ilmoitus

Jos olet aikeissa tehdä asunnossasi muutostöitä, siitä tulee ilmoittaa isännöitsijälle. Täytä lomake ja tutustu myös ohjeisiin, josta selviää mitä kaikkea tulee remonttia tehdessä ottaa huomioon.

Yhtiön myöntämä remonttilupa toimitetaan asunnon omistajalle, ellei muuta ole pyydetty. Remontit on suoritettava rakentamismääräyskokoelman määräysten mukaan ja hyvää rakennustapaa noudattaen.

Tarvittavat tarkastukset ja valvontakäynnit sovittava isännöintitoimiston kanssa. Mikäli suorittamanne remontti vaatii naapurin kuulemista, toimittaa yhtiö naapuriosakkaalle tiedon ja kuulemiselle annetaan aikaa yksi viikko. Lupa remontille toimitetaan asunnon omistajalle tämän jälkeen (HUOM! Huomioithan, että remontointia ei saa aloittaa ennen luvan saantia).

Tarkastukset eivät poista asunnon omistajan vastuuta teettämästään remontista!

Muistathan käyttää aina luvanvaraisiin töihin ammattilaisia!

Tämän ilmoituksen yhteyteen ei ole mahdollista lisätä liitteitä. Mahdolliset remonttiluvan liitteet tulee toimittaa sähköpostilla (toimisto@isannointigranberg.fi) tai postitse osoitteella Vuorelantie 1, 20720 Turku.

Remonttiin liittyvät tarkastukset ovat maksullisia (tarkastukset varattava noin 2 arkipäivää ennen tarkastushetkeä). Vaaditut tarkastukset kirjataan lupaan.

TIEDOTE! Sivuilla voi ilmetä häiriöitä, mikäli asiakas käyttää Microsoft Edge -selaimen sijaan vanhempia Internet Explorer -selaimia. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon täältä.

Perustiedot

Remontoitavat tilat

Remontoitavan tilan tarkemmat tiedot:

Remontin toteuttajan tiedot

Suunnittelijan tiedot

Sähköurakoitsijan tiedot

LVI-urakoitsijan tiedot

Remontoitavat kohteet ja sisältö

Remontin aikataulu:

Back to top